Výberová certifikovaná káva pochádza z biodynamického pestovania kávových zŕn v Peruánskej vysočine. Na úpätí peruánskych Ánd, medzi 1500 a 1700 m nad morom, uprostred jedinečnej biodiverzity pestuje Dagoberto Marin, priekopník biodynamického poľnohospodárstva v Peru, túto vynikajúcu kávu s veľkou vášňou a maximálnou úctou k prírode.
Vďaka jemnému pomalému bubnovému praženiu 12-15 minút rozvinú kávové zrná svoju plnú arómu a prirodzená kyslosť sa do značnej miery zníži. Výsledkom jemného praženia týchto bôbov v malých dávkach podľa tradičného remeselného spracovania je aromatický chuťový profil s arómou orechov, tmavej čokolády a lesných plodov.
Vynikajúci chuťový zážitok pre náročných znalcov kávy.
Viac z kategórie
20 €