Pacari je ekvádorský výrobca najkvalitnejšej čokolády už od roku 2002. Ide o rodinnú firmu, ktorá používa iba tie najlepšie suroviny a vyhýba sa masovej produkcii. Dodržiava princípy sociálnej a environmentálnej udržateľnosti, pýši sa certifikátmi Fair Trade. S čokoládou Pacari si môžete byť istý, že ochutnáte dokonalú kvalitu, čokoládu takú, aká má skutočne byť. Všetky suroviny, ktoré tento výrobca používa, pochádzajú priamo z Ekvádoru a sú výlučne v certifikovanej demeter kvalite.
Čokoláda Pacari je vyrobená bez tepelného spracovania z odrody Arriba Nacional. Zachováva si maximálny možný obsah antioxidantov, pôvodných vitamínov a enzýmov obsiahnutých v surovom kakau. Príchuť physalisu je tu skvelo skombinovaná s krémovou chuťou prémiového kakaa. Toto netradičné ovocie sa stáva čoraz populárnejším aj v Európe, najmä vďaka vysokému obsahu vlákniny, vitamínom A a C. Pre vaše chuťové poháriky bude zaslúženou sladkou odmenou :-)
Táto čokoláda bola ocenená striebornou medailou v roku 2017 v Amerike na medzinárodnej súťaži Chocolate Awards.
Zloženie: kakaová hmota, trstinový cukor, kakaové maslo, sušený physalis (4%), slnečnicový lecitín. Kakao: 60% min. Všetky zložky sú certifikované Demeter.