Niektoré z obľúbených bylín sv. Hildegardy v jemne vyváženej bylinnej biodynamickej zmesi. Bylinky sv. Hildegarda sú v kuchyni veľmi všestranné, hodia sa k zelenine, rybám, mäsu, polievkam, obilnej ryži, rizotu, nátierkam alebo jednoducho len na chlieb s maslom!
Vhodné aj do detských jedál pri prvých príkrmoch.
Svätá Hildegarda okrem svojich teologických, filozofických a hudobných diel publikovala aj lekárske spisy. Rozsiahle poznatky, ktoré obsahuje, dodnes nestratili nič zo svojej aktuálnosti. Ľudské telo, myseľ a dušu vnímala ako neoddeliteľnú jednotku. Hildegarda vedela spojiť vtedajšie medicínske poznatky s ľudovým liečiteľstvom.
Zloženie: yzop, divoký tymián, saturejka, oregano, alpínia liečivá, trahok rímsky, mäta, rebríček