Nebezpečne chutné bio a fair trade miničokoládky z kakaových bôbov Forastero z Konga - národného parku Virunga, kde žijú posledné horské gorily. Táto oblasť je však ohrozená pokračujúcim odlesňovaním v dôsledku nelegálnej ťažby dreva. Pestovaním organického kakaa sa obnovuje kvalita pôdy a zabraňuje sa odlesňovaniu. Aj vďaka tomu zostáva Národný park Virunga nedotknutý a posledný biotop horských goríl je tak chránený.
Každá miničokoládka je samostatne balená do kompostovaného papiera potlačeného bioatramentom.
Zloženie - mliečna 37%: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, sušené mlieko. Minimálne 54% kakaovej sušiny.
Zloženie - tmavá bez mlieka 68%: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo. Minimálne 70% kakaovej sušiny.
Viac z kategórie
35 €